Meille on esitetty aika ajoin kysymys: aiotteko julkaista blogitekstejä myös kirjana?

Nyt meillä on ilo vastata kysymykseen: Kyllä!

Kokosimme osan tarinoista yksiin kansiin ja teetimme niistä omakustanteisen klassisen kirjan nimeltä: ”Välähdyksiä Kaakkois-Aasian matkaltamme – kohti uutta elämänvaihetta.”

Kirjan tarkoituksena ei ole taloudellinen voitto. Teimme tämän siksi, että olemme myös itse kirjaihmisiä ja kaipasimme tarinoihin kerronnan kulkua perinteisen kirjan muodossa. Virtuaalinen bittiavaruus on hienoa sinänsä, mutta perinteinen kirjan muoto avaa tarinoihin oman ajallisen logiikan, syvyyden ja rytmin.

Tässä kirjassa matkaamme Kaakkois-Aasian moni-ilmeiseen kulttuuriin ja maisemaan. Nautimme Singaporen, Malesian, Thaimaan, Kambodzan ja Vietnamin vieraanvaraisuudesta, hyvästä ruoasta, pienistä hetkistä. Tarinat ovat melko väljiä, matkailun ympärille tapahtuvia tunnelmia ja tilannekuvia. Välähdyksiä elämästämme. Matka on aina matka itseensä, mutta myös toiseen.

Matkalta haemme usein elämyksiä. Elämyksiä, jotka ovat uusia ja saavutettavissa vain maisemaa vaihtamalla, mutta osin kyse on elämyksistä, jolle maiseman vaihdos antaa tilaa ja aikaa tapahtua. Hyvin usein ne ovat pieniä, tavallisia asioita, jotka koskettavat meitä uudistavalla tavalla. Tästä esimerkkinä ihmisten kohtaamiset. Uudet luontokokemukset. Maisemat ja värit. Ne pysäyttävät. Herkistävät.

Tärkeintä matkustamisessa, kuten elämässä yleensä, on avoin mieli!

Kiitämme Tumma Studion Tuomasta kirjan taittamisesta ja toimittamisesta.

 

Tilaus onnistuu seuraavasti:

Siirry tästä meidän verkkokauppaan ja tilaa kirja itsellesi.

Kaikissa kirjaan ja sen tilaamiseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse:
leena (at) aikuisinamatkalla.fi

 

Edellinen artikkeliKesäistä luksusta
Seuraava artikkeliPura vida – onnellisuus Costa Ricassa

KOMMENTOI ARTIKKELIA

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi