Ihmisten luovuutta on ilo katsella ja aistia oltiinpa missä maan kolkassa tahansa. Etelä- ja Keski-Amerikassa matkustaessa ei voi välttyä huomaamasta ihmisten intohimoista suhtautumista vanhoihin autonrenkaisiin. Tässä muutama esimerkki heidän tavoista uusio käyttää niitä. Yleisin tapa on hyödyntää autonrenkaita aitana – tai kuten alla olevassa kuvassa mäkisessa maastossa portaikkona:

Muovisen joulukuusen haastajaksi nousee tämä autonrenkaista tehty:

Joulukuusi autonrenkaista

Tässä kestävä lumiukko lämpimiin säihin:

Kestävämpi lumiukko

Taitava vääntää autonrenkaasta tukaania muistuttavan kukka-amppelin:

Tai sitten kahvikuppia muistuttuvan kukkapurkin:

Lapsille turvaistuin keinuun

Autonrenkaista saa myös pehmeät ja helposti puhdistettavat tuolit:

Renkaat taipuvat myös vessaan käsienpesualtaaksi:

Renkaat taipuvat moneksi. Iloksi, hyödyksi ja käytännön avuksi. Luovuus on asenne. Se on alkuaine. Kuten Maxwell sanoi aikanaan: ”Elämämme suurin päivä on silloin, kannamme täyden vastuun asenteestamme. Se on päivä, jolloin todella kasvamme.”

Edellinen artikkeliErikoisia asioita – Panamasta
Seuraava artikkeliSuuren järven suuri sulttaani – Granada Nicaraguassa

KOMMENTOI ARTIKKELIA

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi