Jaoimme aiemmin kanssanne iloisen yllätyksen, kun Aikuisinamatkalla.fi blogimme kutsuttiin osallistumaan kansainväliseen top 100:n parhaan matkailublogi ” Blogger Abroad 2017” kilpailuun. Paras matkablogi on valittu vuodesta 2009 lähtien. Kutsun taustalla oli bab.la:n kieliportaali,
joka pyrkii vaalimaan eri maiden kielellisiä ja kulttuurisia arvoja.

Olemme sijalla 29. sadan ennalta valitun blogin joukosta. Olemme iloisesti yllättyneitä, että suomenkielellä pärjäsimme näin hyvin suurten kielialueiden joukossa!

Kiitoksia teille kaikille, jotka tsemppasitte – ja jotka jopa kävitte äänestämässä meitä. Iso kiitos! Tunnemme olevamme voittajia! Meillä on ollut ja on mahtava matka – ja olemme vielä saaneet jakaa sitä teidän kanssa.

Blogimme on matkamme sivutuote. Tarinoita ja kuvauskohteita ei ole etukäteen suunniteltu. Valokuvia ei ole fotoshopattu tai sommiteltu. Tämä nostaisi kuvien ja blogin tasoa, mutta mielestämme se veisi liikaa aikaa itse matkanteolta. Menemme elämä edellä, emme blogi, kuten ammattimaisesti siihen suhtautuvat jo tekevät. Annamme kuvien rosoisuuden ja blogin kirjoitusvirheiden olla: aitous, elämänmaku ja tilannekohtaisuus olkoon edelleen johtotähtemme!

Matkamme jatkuu. Ja blogi. Seuraava postaus on jo tulollaan:)

Aikuisina.matkalla.fi. Yhtä rouhea ja aito blogi kuin me itsekkin

Ps. Yhteistyökumppanille ja tekniselle tuelle Tummalle Studiolle ja Tuomakselle terveiset!

Edellinen artikkeliVälisointuja – Sihanoukvillen rantaelämää
Seuraava artikkeliAhaa-elämyksiä! – Kampotissa

4 KOMMENTTIA

KOMMENTOI ARTIKKELIA

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi