Haluamme jakaa kanssanne iloisen yllätyksen. Aikuisinamatkalla.fi blogimme kutsuttiin osallistumaan kansainväliseen matkailublogi ” Blogger Abroad 2017” kilpailuun. Paras matkablogi on valittu vuodesta 2009 lähtien. Kutsun taustalla on bab.la:n kieliportaali, joka pyrkii vaalimaan eri maiden kielellisiä ja kulttuurisia arvoja.

Maailmalla on tuhansia ja taas tuhansia matkablogeja. Jokainen blogi tehty omannäköisekseen. Kieliporttaali on valinnut nyt meidän blogimme matkablogien Top 100 joukkoon. Otamme tämän arvostuksena blogissa viljeltyyn tarinan kerrontaa ja kielellistä ilmaisua kohtaan. Tämä tuo esille sen, että myös aikuisuuden iässä matkailu on mielenkiintoista ja elämyksiä täynnä!

En olisi uskonut blogia aloittaessani, miten avaavaa ja iloa tuottavaa sen kirjoittaminen on ollut. Ensin näemme uudet maisemat ja nähtävyydet ja aistimme kulttuuriset tunnelmakuvat. Sen jälkeen saan nautiskella kaiken uudestaan kirjoittamalla niistä. Maistella sanoja, käyttää mausteena kuvailevia metaforia ja kurittomia verbejä. Liittäessäni tarinat blogiimme, tarinoistamme tulee yhdessä teidän kanssanne jaettu kokemus. Blogi moninkertaistaa kertaalleen nähdyn ja koetun ilon!

Jos koet, että blogimme on voittonsa ansainnut ja haluat antaa myös suomenkielelle oman kannustusäänen, käy painamassa aikuisinamatkalla blogin kohtaa oheisesta linkistä:

http://en.bab.la/news/bloggers-abroad-2017

Äänestys loppuu 21.3 ja voittajat julkaistaan 24.3.

Emme ota tätä vakavasti, mutta kieltämättä tämä tuo hauskaa twistiä blogin kirjoittamiseen. Tämä tuo näkyväksi sanonnan, jota olemme myös blogissamme viljelleet: kun yhden oven sulkee, toinen avautuu. Uusia tapahtumia ja tilanteita syntyy.

Ps. Tämän lisäksi on valokuvateema – jokainen bloggari on voinut laittaa yhden valokuvan matkakohteestaan ja seuraajat voi arvata mistä kuva on otettu. Kuvamme, joka on blogimme etusivukuva voi myös tykätä! Kilpailun lopussa suosituimman kuvan bloggaaja saa lisäpisteitä.

Edellinen artikkeliMennyttä mystiikkaa – Angkor
Seuraava artikkeliTuk-tuk kuskin filosofiaa – Battambang

KOMMENTOI ARTIKKELIA

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi